Sandtorp, Norrköping

Moderna bostäder med småskalig atmosfär och närhet till centrum

Norrköping satsar på tillväxt och etablerar en ny stadsdel – Sandtorp, som när det är färdigbyggt kommer att rymma runt 500 bostäder. 36 av dessa bostäder utvecklas av oss.

Bostäderna kommer att bli kvadratsmarta med öppen planlösning. Genom varierade fasader och takutformningar bibehåller vi en småskalig charm i området samtidigt som kombinationen av hög kvalitet och skandinavisk komfort banar väg för hem med atmosfär. Bostädernas effektiva planlösningar gör att prisnivån kommer att bli attraktiv för unga vuxna som kan hoppa på spårvägen direkt utanför dörren och ta sig till centrum på under 10 minuter.

Sandtorp kommer att bli en ny, attraktiv del av staden med traditionell stadskaraktär och en bra blandning av bostäder och olika verksamheter. Redan idag finns tillgång till spårvagn och bussar, och det korta avståndet till centrum gör att det går snabbt att ta sig in till centrum på cykel.

Snabbfakta

BOENDEFORM
Bostadsrätt

ANTAL BOSTÄDER
36 bostadsrätter

STORLEK (BOA)
1 968

BYGGSTART
2019

ARKITEKT
ÅWL arkitekter

STATUS
Markanvisning. Grundingen har ett villkorat avtal om att förvärva marken, men betalning och tillträde har inte skett (Handpenning erlagd 10%).

Sandtorp

Gustaf Janzéns gata
603 78 Norrköping,