Torslanda, Göteborg

Unika bostäder i direkt anslutning till Torslanda golfklubb och Göteborg skärgård

I området kring Amhults Torg, precis invid Torslanda Golfklubb planerar Grundingen Fastighets att utveckla ca 50 nya bostäder. Området blir en fantastisk plats att bo på och kommer att tilltala de som önskar en aktiv livsstil, i en naturnära miljö.

Grundingen Fastighets planerar att uppföra tre mindre flerfamiljshus innehållande cirka 50 lägenheter upplåtna med bostadsrätt om 2 – 4 rum och kök. Bostäderna blir ljusa och funktionella samt uppfyller dagens krav på ett förstklassigt modernt boende där läget nära centrum och naturen nyttjas på bästa sätt. De varierande hushöjderna i olika formationer kommer att ge området en intressant karaktär som ett alternativ till de lite högre husen i Amhult centrum. Husens gestaltning möjliggör att i stort sett samtliga lägenheter får generösa terrasser i västerläge.

Området ligger 20 minuter från centrala Göteborg och i omedelbar närhet till Amhult Torg och med golfbanan precis runt knuten. Torslanda Golfklubb ligger på Hisingens sydvästra sida alldeles vid havet och är en 18-hålsbana.

Snabbfakta

BOENDEFORM
Bostadsrätt

ANTAL BOSTÄDER
53 bostäder

STORLEK (M² BOA)
3900

BYGGSTART
2020

ARKITEKT
Bornstein & Lyckefors Arkitekter

Torslanda

Lysevägen 10
423 38 Torslanda

Kontakta oss

Vill du anmäla ditt intresse eller har några frågor?
Använd vårat formulär så kontaktar vi dig!

Intresseanmälan gäller: