Fint läge mot skog och natur.

Naturskönt läge i Åkersberga med tallar och berghällar inpå knuten.

I området Valsjöberget öster om Åkersberga bygger nu Anebyhusgruppen, i samarbete med Grundingen Fastighets AB, 14 fristående enfamiljshus. Husen ligger i ett naturskönt område med tallar och berghällar inpå knuten och med dämpad färgskala ligger fasaderna nära naturen i kulör.

De friliggande villorna blir rymliga 2-planshus med vind och uteplats. Stora möjligheter finns för tillval om så köparen önskar, t.ex. braskamin eller bastu.

Planritning

Var bygger vi?

Området öster om Åkersberga kommer inom de närmaste åren att expandera i samspel med befintlig byggnation och med hänsyn till naturens former. Den kuperade terrängen gör att husen i delar av området anpassas till dramatiska höjdskillnader vilket ger bebyggelsen en naturlig variation och omväxling. De allra flesta tomter kommer att ansluta till naturmark eller allmänna grönstråk på trädgårdssidan. I området planeras också för utökad kommunikation, en förskola, lekplats och ett torg med sittplatser och grönska.

Att bo i Åkersberga

Österåker har en fantastisk skärgårdsnatur med många möjligheter till aktiv fritid och härliga boendemiljöer nära huvudstaden. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med vattenkontakt. Flera spännande bostadsområden håller på att byggas och permanentboende i skärgården lockar allt fler. Oavsett var du bor, finns natur, hav, sjöar och vattendrag alltid nära och erbjuder många olika fritidsaktiviteter.

På ca 30 minuter tar du dig in till Stockholm city med bil eller tåg från  Åkersberga. E18, Norrortsleden, Roslagsbanan och bussar skapar snabba förbindelser. Genom Sverigeförhandlingen planeras Roslagsbanan förlängas till City via Odenplan.

Många boende pendlar in till arbeten i Stockholm, men Österåker präglas av en entreprenörsanda och i kommunen finns cirka 6 000 registrerade företag.

Mäklarkontakt

Anna Scholander

Svensk Nyproduktion
anna.scholander@svensknyproduktion.se
Mobil: 073 – 333 99 07

Kontakta oss

Vill du anmäla ditt intresse eller har några frågor?
Använd vårat formulär så kontaktar vi dig!